Αναίμακτη Βλεφαροπλαστική

ABLASE

Η μέθοδος Ablase επιτυγχάνεται με μία φορητή συσκευή που χρησιμοποιεί την τεχνολογία “πλάσμα” (plasma). To πλάσμα σχηματίζεται όταν ένα αέριο γίνει πολύ θερμό, με αποτέλεσμα ηλεκτρόνια να “δραπετεύουν” από το ατομό τους και να γίνονται ελεύθερα (ελεύθερα ηλεκτρόνια). Το πλάσμα, λοιπόν, συνίσταται από ελεύθερα ηλεκτρόνια και ιόντα (άτομα ή μόρια που έχουν χάσει ή αποκτήσει ένα ή περισσότερα ηλεκτρόνια) και είναι υπεριονισμένη κατάσταση της ύλης.

Η εκπομπή πλάσματος στο δέρμα, με τη μέθοδο Ablase, επηρεάζει τους βιολογικούς ιστούς και ενεργοποιεί πληθώρα κυτταρικών αντιδράσεων που ενεργοποιούν μηχανισμούς κυτταρικής επαναδόμησης – επιδιόρθωσης. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά στοχευμένη, μη επεμβατική ή ελάχιστα επεμβατική και επιτυγχάνεται με τη δημιουργία μικρών spots 500μm στο σημείο ακριβώς που θέλουμε να εφαρμόσουμε τη θεραπεία, χωρίς, όμως, να επηρεάζονται οι βαθύτερες στοιβάδες, χωρίς να υπάρχει αιμορραγία και χωρίς να προκαλείται νέκρωση στους παρακείμενους ιστούς. Ουσιαστικά, δημιουργείται ένα μικρό ηλεκτρικό τόξο που μοιάζει με “κεραυνό”, το οποίο ιονίζει χωρίς να αυξάνει τη θερμοκρασία στην υπό – θεραπεία περιοχή, προκαλώντας, τελικά, συρρίκνωση στις επιφανειακές στοιβάδες του δέρματος. Έτσι, αποκαθιστούμε τη χαλάρωση, που αποτελεί και τη βασική ένδειξη για την επιλογή της μεθόδου Ablase.

Αποτελεσματική αποκατάσταση του συνδετικού ιστού, βελτίωση της υγείας και της ομαλής λειτουργίας του δέρματος και ενεργοποίηση της ανοσίας και της αντίστασης στους οξειδωτικούς παράγοντες.

Η μέθοδος Ablase είναι ιδανική για:

Επιφανειακές και βαθειές ρυτίδες
Αντιγήρανση και Σύσφιξη του δέρματος
Βλεφαροlifting
Ακμή (ιδιαίτερα αποτελεσματική σε ενεργό ακμή)
Δυσχρωμίες και Γεροντικές κηλίδες
Ουλές και ραβδώσεις
Αφαίρεση τατουάζ και μόνιμου μακιγιάζ
Ομφαλοlifting
Άλλες εφαρμογές

ΜΗ ΕΠΕΒΑΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ

Η μέθοδος Ablase χρησιμοποιεί διαφορετικές κεφαλές, οι οποίες εξασφαλίζουν διαφορετικό τρόπο χρήσης και διαφορετικά αποτελέσματα.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Εξάλειψη των λεπτών γραμμών και μείωση των βαθειών ρυτίδων.


Αξιοσημείωτη αύξηση του κολλαγόνου και του πάχους του δέρματος.
Αύξηση της σφριγηλότητας και ης ελαστικότητας του δέρματος.
Βελτίωση του οβάλ του προσώπου

Μέλασμα – Δυσχρωμίες του δέρματος

Βελτίωση του μελάσματος.
Εξάλειψη των δυσχρωμιών του δέρματος.

Ουλές – Ραβδώσεις

Βελτίωση των ουλών από ακμή.
Λείανση των μετατραυματικών ουλών.
Βελτίωση – εξομάλυνση των ραβδώσεων

Κυτταρίτιδα

Αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας σε συνδυασμό με λιποτροπικά και συσφικτικά συστατικά