Laser Fractional

Νήματα PDO

PRP Vampire Face Lift

Κρυολιπόλυση

Alexandrite Laser

Ευρυαγγείες

Ο Γιατρός

Ο Μπαλιάκος Αριστείδης γεννήθηκε στην Καρδίτσα το 1980 όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε στην Αλεξανδρούπολη στο τμήμα Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Έπειτα, επέστρεψε στην Καρδίτσα όπου έκανε το αγροτικό του στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου (υπηρεσία υπαίθρου). Μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής θητείας μετέβη στην Γερμανία όπου πραγματοποίησε την ειδικότητα της Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας. Στα πλαίσια της Εξειδίκευσης, πέρα από το πλήρες φάσμα της κλασικής Δερματολογίας ασχολήθηκε σε εξειδικευμένα κέντρα με την Δερματοχειρουργική, Αλλεργιολογία, Αυτοάνοσα νοσήματα, Ψυχοσωματική Δερματικών Παθήσεων, Φλεβολογία, Πρωκτολογία καθώς και την Αισθητική Δερματολογία. Είναι πιστοποιημένος στο χειρισμό Laser Alexandrite – ND YAg – χειρουργικό Co2 Fractional – Q-Switch στο Κέντρο εκπαίδευσης Laser της DEKA στη Φλωρεντία της Ιταλίας. Έχει συνεχή παρουσία και συμμετοχή σε διεθνή συνέδρια, σεμινάρια και workshops. Μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά.

Προγραμματίστε μια επίσκεψη

Αποτρίχωση με Laser

Ξεκινείστε την αποτρίχωση του σώματος σας και απαλλαγείτε οριστικά από την τριχοφυΐα. Με την διαδικασία αποτρίχωσης με laser βλέπετε άμεσο αποτέλεσμα που διαρκεί. 

Επισκεφτείτε το Ιατρείο μας για μια κλινική διάγνωση της τρίχας σε όλα τα σημεία του σώματος.

Κρυολιπόλυση

Η µέθοδος είναι τόσο δηµοφιλής γιατί προσφέρει αποτελέσµατα από την πρώτη συνεδρία, χωρίς την ανάγκη χειρουργείου. Αυτή η επαναστατική µέθοδος λιποκαταστροφής εξαφανίζει το τοπικό πάχος, χωρίς καµία παρενέργεια. Η νέα τάση στη µη επεµβατική λιποαφαίρεση ονοµάζεται Cryoplus. Η µέθοδος χρησιµοποιεί δύο τεχνικές: την αναρρόφηση για αποτελεσµατική στόχευση του λιπώδους ιστού της υπό θεραπεία περιοχής και την ελεγχόµενη ψύξη. Η ψύξη οδηγεί µεγάλο ποσοστό των λιποκυττάρων σε απόπτωση, έναν ελεγχόµενο κυτταρικό θάνατο. Τα λιπαρά οξέα που απελευθερώνονται αποβάλλονται φυσιολογικά µέσω της λεµφικής οδού. Κλινικές μελέτες δείχνουν ότι σε 2-4 συνεδρίες έχουμε εντυπωσιακή μείωση του λιπώδους ιστού, της τάξης του 25-40%.

Αφαίρεση τατουάζ

Η αφαίρεση τατουάζ με Laser είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος αφαίρεσής τους. Χρησιμοποιείται ειδικό laser αφαίρεσης τατουάζ, Q-Switch laser, το οποίο εκπέμπει ενέργεια που απορροφάται επιλεκτικά από τη χρωστική του τατουάζ αφήνοντας ανέπαφους τους γύρω ιστούς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επικεντρώνεται όλη η ενέργεια στη χρωστική του tattoo χωρίς να προκαλείται έγκαυμα στο δέρμα. Το laser αφαίρεσης tattoo διασπά τη χρωστική σε πολύ μικρά τεμαχίδια. Τα τεμαχίδια αυτά στη συνέχεια, αναγνωρίζονται από τον οργανισμο ως ξένα σώματα και αποβάλλονται σιγά σιγά σαν άχρηστες ουσίες , μία διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει κάποιες εβδομάδες.

Συμμετοχή χρηστών

Ο ιστότοτπος μας πλέον έχει την δυνατότητα του δημόσιου σχολιασμού. Μπορείτε να ανταλλάξετε απόψεις με άλλους χρήστες ή και να συζητήσετε με τον Ιατρό σε οποιοδήποτε άρθρο. Δοκιμάστε το!

BOTOX - ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ

Το Botox Allergan και το Dysport είναι οι εμπορικές ονομασίες της βοτουλινικής τοξίνης τύπου Α. Η θεραπεία των ρυτίδων έκφρασης με botox είναι μία από τις γνωστότερες και αποτελεσματικότερες θεραπείες αντιγήρανσης. Η κοσμητική χρήση του botox για τις ρυτίδες έκφρασης είναι σήμερα η πιο δημοφιλής αισθητική θεραπεία.

Δείτε το ιστολόγιο μας

Στο blog μας θα βρείτε άρθρα σχετικά με την δερματολογία και τις σχετιζόμενες παθήσεις, όπως και τις όλες τις νέες τεχνολογίες. Μείνετε ενημερωμένοι!